Nieuws uit VS

Nick and Sarah Collee

Wij zijn Nick en Sarah Collee.

nick-and-sarah
In 2007 wij hebben elkaar ontmoet op een basis van Jeugd met een Opdracht in Perth, Australie.
Sarah heeft daar haar Discipelschap Training School (DTS) gedaan en de School van Evangelisatie (SOE). Daarna heeft ze als staflid meegewerkt. Sarah’s sterke passie is om mensen over Jezus te vertellen en uit te reiken naar de minder bedeelden
Nick heeft in 2002 bij de Jeugd met een Opdracht basis Heidebeek in Nederland zijn DTS gedaan en heeft daarna een periode meegeholpen met Impact World Tour in Nederland, een evangelisatie evenement, die met behulp van multimedia en diverse vormen van kunst en sport mensen willen bereiken met het goede nieuws.
In 2007 kwam Nick naar Perth, Australie als staflid op de Jeugd met een Opdracht basis daar, hij heeft Discipelschap Training Scholen geleid en ook meegewerkt met het hulp bieden aan families die in crisis situaties verkeerden.
Lees verder

Jerry Breeden

In de Verenigde Staten heeft Support Trust een goede band met Jerry Breeden. Jerry was een van de initiatiefnemers voor Healing Homes. Support Trust heeft hem en zijn werk een tijd lang financieel ondersteund. Ook zijn er wederzijdse bezoeken geweest voor het bouwen van relatie en het wisselen van ervaringen. Hiernaast organiseerde Support Trust een seminar over de bijbelse principes van goddelijke genezing in Nederland.

Naast het werk van Healing Homes ondersteunde de stichting ook Jerry Breeden privé. Jerry was voor zijn inkomen afhankelijk van donaties.

Donaties

Wilt u dit project ondersteunen? Maak dan uw donatie over naar:

Stichting Support Trust te Heemstede, IBAN: NL82ABNA 0597377367, Onder vermelding van: Jerry Breeden