Nieuws van Mercy Children Ministry

Update Project Nepal

Screenshot 2015-06-25 17.14.00Afgelopen weken zijn er enorme rampen geweest in Nepal, dat zal niemand zijn ontgaan. Tot onze vreugde is de schade bij Mercy Children’s Ministy beperkt gebleven. Iedereen heeft het overleefd, en er zijn geen gewonden gevallen. Wel is het natuurlijk een traumatische ervaring geweest. Ook is het eigen huis van Sher volledig verwoest (zie foto hieronder). Hier woonden ook de ouders van Sher.

Ondanks dat ze zelf getroffen zijn is er veel aandacht voor anderen. Hieronder een foto waar Sher en vrienden onderweg zijn naar een nog zwaarder getroffen gebied om dekens, zaklampen etc. uit te delen. Lees verder

Nieuw project: Mercy Children Ministry

Mercy Children Ministry gelooft dat ieder kind een geschenk is van God. Een geschenk voor families, bevolkingsgroepen  en naties. Ondanks dat leven talloze kinderen op straat: wezen, armen en hulpelozen. Zo ook in Nepal. Mercy Children Ministry, opgericht door Sher en Kalpana Lama, is er aan toegewijd om deze waardevolle kinderen op te voeden in een veilige christelijke omgeving. Sher en Kalpana rusten hen toe om hun generatie te leiden in harmonie, gelijkheid en waardigheid. Zo bouwen zij aan het koninkrijk van God.

In 2003 startte Mercy Children Ministry (MCM) een huis in Pokhara, Nepal. In dit huis vangen zij kinderen op en geven hen liefde, eten en onderwijs. Het huis groeide, en in 2012 werd daarom een tweede huis gestart in Kathmandu. Ook daar vinden kinderen een veilige plek om op te groeien.

Meer lezen →