Nieuws van Stichting vol levenslust

Een bus vol levenslust in de krant!

Precies op de verjaardag van ambassadeur Annie is een artikel verschenen in de Stentor editie Apeldoorn. Naast wat persoonlijke feitjes staat er duidelijk in beschreven wat de stichting Vol Levenslust wil bereiken. Veel leesplezier!

 

Een bus vol levenslust in de krant

Johan Hartmann en Annie Weernink hebben, samen met het project Een bus vol levenslust, de krant ‘de Stentor’ gehaald. In het artikel wordt een update gegeven over de stand van zaken en de toekomst.

De bus is inmiddels gekocht, en er wordt nu gekeken naar mogelijkheden om meer geld bij elkaar te krijgen voor o.a. brandstof en verzekeringen.

Johan kreeg goed nieuws van het Wensink Charity Fund. Wensink Arnhem verzorgt komend jaar gratis de reparatie en het onderhoud van zijn bus!

Update Peter en Geert Zaal: sponsortocht door de Pyreneeën

Peter en Geert Zaal zijn bezig met hun sponsortocht om Johan en Annie aan hun bus te helpen. Na hun zesde etappe stuurden ze vanuit Quillian de volgende update:

We zijn net in een heerlijk Bed en Breakfast neergestreken en rusten uit van onze rit van vandaag in de blakende zon.

Afgelopen zondag was onze rit naar Ax les Thermes goed verlopen maar we waren toch wel erg blij met de rustdag van gisteren. De vermoeidheid kruipt toch wel in de benen. Gisteren een relaxte dag gehad  en een uitstapje gemaakt naar Andorra.

Vandaag ging de rit vanuit Ax les Thermes over de col du Pradel, toch weer een pittige beklimming maar ook erg mooi. Na de klim vlogen de kilometers onder de wielen door in een heel lange afdaling. Morgen het allerlaatste loodje, ff naar de kust rijden (geen klimmen meer) en dan zit het erop!

Groetjes van Ineke, Geert en Peter

Help Johan en Annie de bus te kopen!

Peter Zaal en zijn zoon Geert (15) zijn fanatieke fietsers en hebben een sponsorproject bedacht zodat Johan en Annie Hartmann hun bus kunnen kopen. Deze zomer fietsen zij samen door de Pyreneeën. Hun plan is om het gebergte van de Atlantische kust tot aan de Middellandse Zee voor de volle 700 km fietsend over te steken in 7 etappes, gedurende 9 dagen. Daarbij beklimmen ze bergen met bekende namen uit de Tour de France als de Aubisque, Peyresourde en Tourmalet.

Lees verder