Nieuws van Jemagerzijn

Jemagerzijn

jemagerzijn_logo

Kledingmagazijn helpt pleegouders, maar vooral hun pleegkinderen.

Als pleegouder kun je in het magazijn gratis tweedehands kleding uitzoeken. Ook hebben we gratis kinderwagens, gratis autostoeltjes, gratis boxen, gratis speelgoed, gratis fietsjes – en nog veel meer. Allemaal voor pleegkinderen.We verzamelen kinderkleding van maat 50 tot en met 158, maar ook wandelwagens, (camping) bedjes, wipstoeltjes, boxen, speelgoed en andere bruikbare kinderartikelen.Pleegouders zijn van harte welkom om in het kledingmagazijn te komen kijken of er iets bij zit waar je wat aan hebt, of beter gezegd: waar je pleegkind wat aan heeft.

jemagerzijn-24

Daarnaast helpen we graag tienermoeders en andere moeders die van een absoluut minimum moeten leven. Dat gaat via een aantal contacten met  hulpverleners.  Je kunt bij ons terecht in Doorn en Werkendam, maar dat kan voor jou nog steeds te ver zijn om te komen. Neem dan ook gerust contact op, want er zijn nog meer pleegmoeders die kleding en spullen verzamelen en het graag met je wil delen. Misschien kun je daar makkelijker terecht.

Het kledingmagazijn heeft geen vaste openingstijden. Het is open wanneer dat het beste uitkomt.

  • Als je pleegouder bent en voor kleren of andere artikelen wilt komen ‘shoppen’, of gewoon eens wilt kijken tussen de kleding, bel of mail dan.
  • Kom je goede spullen afleveren, zodat pleegkinderen en pleegouders er nog plezier van kunnen hebben? Hetzelfde recept.

In beide gevallen maken we snel een afspraak.

En altijd: welkom!
Lees verder