Nieuws van Familie Wagner

Update One King

Beste vrienden,

We hebben vorige maand 2014 afgesloten en binnen One King kunnen concluderen dat er het afgelopen jaar veel werk is verzet. De bekendheid van One King is toegenomen en we hebben veel nieuwe connecties kunnen maken. Het enthousiasme voor One King en de erkenning voor wat God er doorheen kan doen wordt steeds groter !

Vorig jaar waren we te gast bij Café Tinto van Family 7, de 24/7 christelijke televisiezender van Nederland.


Lees verder

Update en vraag One King

Beste mensen,

Het is al weer een tijdje geleden dat wij een update hebben gegeven over One King

De ontwikkelingen aan het platform, zakelijke onderhandelingen met technische partijen, schrijven van businessplan, marketingplan zijn in volle gang. Steeds meer mensen zijn enthousiast over het plan en we krijgen hulp van professionals.

Op 24 april hebben we onze visie gedeeld in Cafe Tinto van de TV zender Family 7. Deze uitzending kun je vinden op Youtube:

De vernieuwde website is ook in April live gegaan.

Lees verder

Nieuw project: Familie Wagner – One King

Vijf jaar geleden hebben Percy en Natascha Wagner van God de opdracht gekregen om een visie uit te werken wat vandaag resulteert in de stichting ‘One kingdom, One King’ (www.oneking.nl).

Deze stichting focust zich op het ondersteunen van christelijke organisaties en kerken met een christelijk webplatform. Dit platform voorziet in ‘plugin profielen’ waarmee men (inter-)kerkelijk kan netwerken (vergelijkbaar met Facebook en Linkedin). Hiermee beschikt men ook over moderne templatewebsites met een ruim aanbod van internetdiensten (o.a.: domeinnamen, webhosting, email, CMS, CRM en intranet). Het doel is om de onderlinge relaties en de eenheid onder christenen breed te stimuleren. Op de website van www.oneking.nl vind je uitgebreide informatie en kun je je aanmelden.

Verder lezen →