Nieuws van Bouwen aan mensen

Bouwen aan mensen, nieuwsbrief 4

Hierden, Augustus 2016

Beste vrienden, familie & bekenden,
In november ‘15 hebben wij jullie een derde brief gestuurd met onze plannen wat betreft ‘Bouwen aan mensen’. We willen jullie met deze vierde brief op de hoogte brengen van de stand van zaken tot nu toe en de plannen voor de toekomst.

page-1-image-3Begeleiden van kinderen

De afgelopen tijd mochten 2 kinderen weer regelmatig hier zijn mede dankzij jullie ondersteuning. Ze maken een heftige tijd door en het is heel fijn dat ze hier een plek hebben waar ze zich kunnen uiten over wat hen bezig houdt. Inhoudelijk kan ik daar niet over vertellen, maar weet dat het hen goed doet!

Lees verder

Bouwen aan mensen, nieuwsbrief 3

Hierden, november 2015

Beste vrienden, familie & bekenden,
In april ‘15 hebben wij jullie een tweede brief gestuurd met onze plannen wat betreft ‘Bouwen aan mensen’. We willen jullie met deze derde brief op de hoogte brengen van de stand van zaken tot nu toe en de plannen voor de toekomst.

Tijdelijke opvang

Op 9 juni is Hamdi bij ons gekomen voor een periode van 3 maanden. Hamdi is een Somalische tienermoeder van 18 jaar en heeft een gehandicapte baby, Nashad. Hun komst is erg snel gegaan. Kwintes zocht met spoed woonruimte voor hen en wij hebben daarom in recordtijd het kantoor van Aart verplaatst en in die ruimte een kamer gecreëerd voor deze opvang.

Lees verder

Nieuw project: Bouwen aan mensen

Sinds ruime tijd hebben Aart en Annelies van der Snoek het verlangen en zijn ze bezig om – vanuit hun relatie met God – mensen te helpen die tijdelijke ondersteuning nodig hebben. Jezus zelf is hierin voor hen het grote voorbeeld: Hij versterkte het zwakke en gaf bemoediging aan diegene die het diepst in de put zaten.

Zeker in deze tijd ervaren ze een steeds groter wordende groep van mensen die een steuntje in de rug nodig hebben, en zien ze de kansen om dit verder uit te bouwen.

Meer lezen →