Nieuws uit Nederland

Supporttrust will stop in 2018

The year is almost over and here in Holland we had our first snow flakes !

This year I took some time to reconsider my involvement in several ministries, churches and businesses.  I concluded that I need to focus on only a couple of initiatives and that it’s necessarry for me to  stop with Supporttrust.

I founded Suppporttrust, together with some others, in  March 2001. I have been managing it  well over 15 years !   I have been doing this work with  a lot of statisfaction, knowing that coming alongside with coaching and supporting with financial services and the website, has been a great help for you all.

Supporttrust will stop supporting all projects and initiatives as of January 1st 2018.  All the project owners have been informed already and that gave tehm enough time to find another provider or start with their own foundation together with their home-committee or church.

Practically this means following:

  • The website www.supporttrust.nl will no longer be online as of 1-1- 2018
  • As of January 1st 2018 the bankaccount number of Supporttrust is no longer available. So any gift transferred to this account will be blocked.
  • A final settlement of the balance of all funds/project will be done in December of this year
  • The projects already informed moste of the ones who donate to the projects.  If not so , please contact them about your their new organization and                            bankaccount number.

I wish you all the best and God’s blessings for the new year 2018 and years to come !

Kind Regards

Henk Vink
vinkha@gmail.com

Bouwen aan mensen, nieuwsbrief 4

Hierden, Augustus 2016

Beste vrienden, familie & bekenden,
In november ‘15 hebben wij jullie een derde brief gestuurd met onze plannen wat betreft ‘Bouwen aan mensen’. We willen jullie met deze vierde brief op de hoogte brengen van de stand van zaken tot nu toe en de plannen voor de toekomst.

page-1-image-3Begeleiden van kinderen

De afgelopen tijd mochten 2 kinderen weer regelmatig hier zijn mede dankzij jullie ondersteuning. Ze maken een heftige tijd door en het is heel fijn dat ze hier een plek hebben waar ze zich kunnen uiten over wat hen bezig houdt. Inhoudelijk kan ik daar niet over vertellen, maar weet dat het hen goed doet!

Lees verder

Bouwen aan mensen, nieuwsbrief 3

Hierden, november 2015

Beste vrienden, familie & bekenden,
In april ‘15 hebben wij jullie een tweede brief gestuurd met onze plannen wat betreft ‘Bouwen aan mensen’. We willen jullie met deze derde brief op de hoogte brengen van de stand van zaken tot nu toe en de plannen voor de toekomst.

Tijdelijke opvang

Op 9 juni is Hamdi bij ons gekomen voor een periode van 3 maanden. Hamdi is een Somalische tienermoeder van 18 jaar en heeft een gehandicapte baby, Nashad. Hun komst is erg snel gegaan. Kwintes zocht met spoed woonruimte voor hen en wij hebben daarom in recordtijd het kantoor van Aart verplaatst en in die ruimte een kamer gecreëerd voor deze opvang.

Lees verder

Update One King

Beste vrienden,

We hebben vorige maand 2014 afgesloten en binnen One King kunnen concluderen dat er het afgelopen jaar veel werk is verzet. De bekendheid van One King is toegenomen en we hebben veel nieuwe connecties kunnen maken. Het enthousiasme voor One King en de erkenning voor wat God er doorheen kan doen wordt steeds groter !

Vorig jaar waren we te gast bij Café Tinto van Family 7, de 24/7 christelijke televisiezender van Nederland.


Lees verder

InToMission: Trek eens een andere culturele jas aan!

Durf jij de uitdaging aan te gaan om eens een andere culturele jas aan te trekken? De jas van je buurman die Marokkaan is? Of de jas van de Ghanees die jij ontmoet tijdens je verblijf in het buitenland? Heb je plannen om voor langere tijd naar het buitenland te gaan en zou je meer willen weten hoe je contact kunt leggen met mensen die een compleet andere cultuur hebben dan jij? Of vraag je je af hoe je nu iets meer kan begrijpen van je collega die uit Afghanistan komt? Dan is deze training iets voor jou!

Doelgroep: missionair werkers of mensen die op een of andere manier samenwerken met mensen uit andere culturen.

Lees verder

Nieuw project: Bouwen aan mensen

Sinds ruime tijd hebben Aart en Annelies van der Snoek het verlangen en zijn ze bezig om – vanuit hun relatie met God – mensen te helpen die tijdelijke ondersteuning nodig hebben. Jezus zelf is hierin voor hen het grote voorbeeld: Hij versterkte het zwakke en gaf bemoediging aan diegene die het diepst in de put zaten.

Zeker in deze tijd ervaren ze een steeds groter wordende groep van mensen die een steuntje in de rug nodig hebben, en zien ze de kansen om dit verder uit te bouwen.

Meer lezen →

Update en vraag One King

Beste mensen,

Het is al weer een tijdje geleden dat wij een update hebben gegeven over One King

De ontwikkelingen aan het platform, zakelijke onderhandelingen met technische partijen, schrijven van businessplan, marketingplan zijn in volle gang. Steeds meer mensen zijn enthousiast over het plan en we krijgen hulp van professionals.

Op 24 april hebben we onze visie gedeeld in Cafe Tinto van de TV zender Family 7. Deze uitzending kun je vinden op Youtube:

De vernieuwde website is ook in April live gegaan.

Lees verder

‘Ladies only’ ontmoeting voor teruggekeerde zendelingen en ontwikkelingswerkers

Heb jij ook ooit je vertrouwde leven ergens in Nederland achter gelaten om uitgezonden te worden en ben je nu weer terug in Nederland?

Wil je graag vrouwen ontmoeten die – net als jij – moedig en vol overgave de grootste uitdagingen aangingen en alles opgaven? Die – net als jij – hun grenzen verlegden? Die – net als jij – God hebben gediend. Mensen hebben gediend. Die hun rol hebben gespeeld in een avontuur met eeuwigheidswaarde? Wil je graag vrouwen ontmoeten die – net als jij – ondervinden dat het behoorlijk lastig kan zijn om weer nieuwe invulling te geven aan je leven, eenmaal terug in Nederland? Die het gevoel herkennen dat je nergens meer echt past?

Lees verder

Een bus vol levenslust in de krant!

Precies op de verjaardag van ambassadeur Annie is een artikel verschenen in de Stentor editie Apeldoorn. Naast wat persoonlijke feitjes staat er duidelijk in beschreven wat de stichting Vol Levenslust wil bereiken. Veel leesplezier!