Nieuws van Marlieke Splinter

Avontuur..

Alle tickets zijn geboekt..

Op 9 juli zal ik samen met een reisgenootje Esther, vliegen via London en Johannesburg naar Pemba in Mozambique.

We zullen daar op 10 juli aankomen. Ik heb er heel veel zin in, toen ik mailde om te vragen of ik weer mocht komen (vorig jaar ben ik er met een team geweest), was ik meer dan welkom en de gastvrijheid sprak door hun enthousiaste mailtjes.

Ik heb er heel veel zin in om de kinderen en de mensen daar weer te zien. Lees verder

Terug naar Pemba

Ik ga in juli (precieze data is nog niet bekend) voor een aantal weken  voor de 4e keer naar Mozambique. Dit keer ga ik zonder team en het plan is om 2 weken in Maputo te verblijven en 2 weken in Pemba (de plaatsen waar ik al eerder ben geweest). En misschien nog 2 weken in een ander centrum. Ik ga weer helpen in de kindertehuizen van Iris Ministry van Heidi en Roland Baker. Lees meer…

Info avond

Zoals u misschien wel weet zijn wij (Jeroen, Elise, Robert, Ivar en Marlieke) een tijdje geleden terug uit Mozambique gekomen.
We hebben bijzondere dingen meegemaakt. Graag vertellen we u een deel van onze ervaringen  en hoe bijzonder God was in Afrika en tijdens deze reis.
Als u nieuwsgierig bent, bent u van harte welkom 6 oktober om 20.00 uur in Shelter (Eksterlaan 1, Haarlem) in de gele zaal.