Nieuws van Jabez Ministries (Paul en Elisabeth van ’t Hoff)

Geboorte!

Wij zijn ouders geworden van Olivia Rose van’t Hoff !!! 😀
Afgelopen maandag op dinsdag nacht zijn we naar het ziekenhuis gereden en dinsdagochtend (16 september) werd Olivia geboren! Woensdagavond mochten we alweer naar huis.

Mamma en Dochter maken het uitermate goed! Komende tijd zullen we dus even focussen op Olivia en het regelen van haar paspoort e.d. wat in Kaapstad moet gebeuren. 28 November vliegen we weer naar Nederland voor ons verlof. Dus vóór die tijd moet het Paspoort rond zijn.

Outreach Madagaskar/promo video

Outreach Madagaskar
Van: 1 juni t/m 8 july
Doel: orientatie westkust van Madagaskar, Tulear en Nosi – Be, contacten bijleggen, hulpgoederen vervoeren. Dorpjes vastleggen op GPS, de catamaran zeilen naar Nosi-Be voor de missies in het noorden. Orientatie ook om volgend jaar de studenten van Ocean-Masters mee te nemen op outreach, en voor ons verblijf in de toekomst.

2 tickets Johannesburg – Tulear – Nossi Be – Johannesburg € 1150,- p.p.
binnen: € 0,00 – € 2300,-

Donaties
Wilt u dit project ondersteunen? Maak dan uw donatie over naar:
Stichting Support Trust te Heemstede, IBAN: NL82ABNA 0597377367, Onder vermelding van: Paul en Elisabeth vant Hoff

Nieuwsbrief Madagascar

Termijn 1 van de bijbelschool is achter de rug. We hebben dit termijn afgesloten met een intensieve cursus waar er werd gesproken over je verleden, hoe je bent opgegroeid, wat daar verkeerd is gegaan en wat eigenlijk de bedoeling van God is geweest in deze periode. We hebben het allebei als een bijzondere week ervaren. Paul is weer een aantal dagen in Humansdorp geweest om te bouwen aan de bootjes.
Elisabeth is bezig geweest met het voedselprogramma voor de school. Daarnaast zijn er een hoop meetings geweest en is er veel besproken voor de school van volgend jaar. Schoolgeld, materiaal, huisvesting, curriculum en benodigdheden. Maar ook is er een hoop besproken voor Madagaskar. We willen graag als Ocean Masters team Madagaskar bereiken. Langs de 1200 kilometer lange westkust zijn geen goede wegen, de dorpjes moeten worden bereikt per boot. In juni/juli willen we graag onze eerste zendingsreis doen als team. Helpt u mee om dit mogelijk te maken? Tickets zijn 1200 euro per persoon. Verder zullen we in Jeffrey’s Bay ook sponsoracties doen.
We hebben net een paar dagen vakantie achter de rug, We zijn in een huisje in Cape St. Francis geweest. We weten nog steeds niet wie ons hier mee heeft gezegend maar we zijn enorm dankbaar. Ook zijn we bezig geweest voor h2o Xplorer. Meer informatie kunt u zien op www.h2oxplorer.com 

Met ons gaat alles goed, we zien er naar uit wat er in het tweede termijn gaat gebeuren.
Groeten, Paul & Elisabeth van ‘t Hoff.

Update Paul en Elisabeth van’t Hoff (Jabez-Ministries) april 2013

We zijn nu 3 maanden onderweg dus tijd voor een update van ons. Onze visie is om de westkust van Madagaskar te bereiken met het koninkrijk van God. Niet alleen om mensen tot geloof te brengen maar om de waarden en principes van het koninkrijk van God te stabiliseren. Langs de westkust zijn geen goede wegen en ieder jaar komt hier een reeks cyclonen langs die heel wat schade aanrichten. Ook zijn er heel veel bewoonde eilandjes langs de kustlijn, de enige manier om ergens te komen is dus per boot. Lees verder

Nieuw project: Paul en Elisabeth van ’t Hoff

Nadat ik radicaal tot geloof kwam in Maart 2006 ging ik in Maart 2007 met een afgeronde MBO-BOL4 opleiding “houtenjachtbouw & luxe jacht interieurs” naar Zuid-Afrika om een catamaran te bouwen. Toen deze af was kwamen er plannen om in Madagaskar hulpgoederen te vervoeren en de eilanden te bereiken met het evangelie en het koninkrijk van God te brengen op deze plekken. Dit heeft nooit mijn hart losgelaten. Toch wist ik dat ik meer kennis nodig had van God’s woord. Ik heb toen een Bijbelschool in België gevolgd met een outreach naar India. Daarna in Nederland werkzaam gegaan bij een jacht interieurbouwbedrijf en  gewerkt in de lokale gemeente als coördinator onderwijs, en hier en daar spreekbeurten in gemeentes en jeugdkerken gedaan. Zendingsreizen georganiseerd naar Malawi, Madagaskar  en Zuid-Afrika. Toen een mooie vrouw gekregen met een hart voor zending en samen Zuid-Afrika bezocht. Elisabeth heeft ook een DTS gedaan met een outreach naar India en Nepal.

Meer lezen →