Over Ons

Visie
Afgelopen decennia zien we een ongekende voortgang van het Evangelie en een enorme verandering in zending met steeds meer aandacht voor sociale gerechtigheid. Daarnaast is er een wereldwijde reformatie gaande in gemeente-zijn die ons losmaakt van religie en terugbrengt naar relatie, toerusting en leven met elkaar. Support Trust is ontstaan vanuit het verlangen om zendelingen, nieuwe initiatieven, outreach teams en nieuwe organisaties te ondersteunen.

Missie
Support Trust werkt samen, komt langszij en ondersteunt met toerusting, advies, organisatie en promotie. Het doel is om samen met onze partners het Evangelie te brengen, het handen en voeten te geven en gemeenschappen te  zien ontstaan die het leven met God en elkaar ondersteunen.

Doelstellingen
Stichting Support Trust heeft als doel personen, organisaties en bewegingen te ondersteunen, die zich bezighouden met:
– de opbouw van christenen in hun geloof.
– verspreiding van het christelijk geloof in binnen- en buitenland.
– christelijke hulpverlening in binnen- en buitenland.
Dit doen we onder andere door fondswerving, financiële ondersteuning, teams uit te sturen, te participeren in nieuwe bewegingen  en microkredieten te verstrekken.

Bestuur
Stichting Support Trust is in 2001 opgericht en sindsdien gegroeid tot wat het vandaag de dag is. Het bestuur van Stichting Support Trust bestaat uit:

Voorzitter: Henk Vink
Penningmeester: Vacant
Secretaris: Dirk Timmer

Team
Dagelijkse Leiding: Henk Vink
Website: Tim Vink en Joris-Jan van den Boom

ANBI
Sinds 1 januari 2008 zijn giften gedaan aan een goede doelen instelling alleen aftrekbaar van het belastbaar inkomen als deze instelling in het bezit is van een zogenaamde ANBI-verklaring (Algemeen Nut Beogende Instelling).
Stichting Support is door de belastingdienst aangemerkt als algemeen nut beogende instelling en dus zijn uw giften belasting aftrekbaar. Ons fiscaal nummer is 8101 07 284 .
Je kunt ons vinden op de ANBI zoekhulp van de belastingdienst met stichting support en heemstede.

 

Accountant:
VDW Advies Helmond

Contact
Wilt u meer weten over Stichting Support Trust of wilt u informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Kijk op de Contact pagina.