Nieuwsbrief #11 // Bruiloft & Business

BRUILOFT

Nog minder dan twee weken te gaan….. Op 28 oktober vieren Cameron en ik onze bruiloft, hier in Mumbai!! We zijn er al helemaal klaar voor en ik moet zeggen dat de stress reuze meevalt. De jurk en het pak hangen klaar, we hebben tassen vol met zelfgemaakte decoraties en onze to-do list wordt steeds korter 🙂 Afgelopen maandag 10 oktober zijn we voor de wet getrouwd, en nu ben ik dus officieel Jenny Mendes, maar voor ons voelt het pas ‘echt’ vanaf de 28e.

Ik ben gezegend met hele lieve familie en vrienden die naar Mumbai komen om deze dag mee te vieren. Toch wilden Cameron en ik ook heel graag een gelegenheid creëren om ons huwelijk in Nederland te vieren, voor iedereen die we niet konden uitnodigen om naar India te komen. Dat is gelukt!! Met de hulp van mijn lieve familie hebben we een tripje naar Nederland gepland en op zaterdag 26 november houden we een receptie in Aalsmeer. Bij deze wil ik je daarvoor van harte uitnodigen! Iedereen die het leuk vindt om ons te ontmoeten en te feliciteren is welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Bekijk hier de uitnodiging in de vorm van een filmpje:

d1e0ca44-b550-44c3-9ce0-8820d1181a7a

BUSINESS

Het gaat goed met WONAAM! Sinds juni is het bedrijf geregistreerd als Private Limited, dat betekent dat Cameron en ik nu officieel eigenaren zijn van het bedrijf. Hier hebben we lang op moeten wachten en het was een vermoeiend proces met veel papierwerk. Helaas is de Indiase variant van de KvK niet zo effectief als de Nederlandse, maar het is gelukt! De volgende grote stap is het openen van een zakelijke bankrekening, hier zijn we ook al maanden mee bezig. Om een bankrekening te kunnen openen voor je bedrijf moet je een kantoor adres hebben (dit kan geen huurhuis zijn) maar om een bedrijfspand te kunnen huren moet je eerst een zakelijke bankrekening hebben. Kortom, het is een lastig en frustrerend proces waar we nu al maanden mee bezig zijn. We zijn momenteel aan het onderzoeken hoe andere start-ups dit aan hebben gepakt. Zodra we de bankrekening hebben kunnen we volop beginnen met de online verkoop van de producten, dus we kunnen haast niet wachten.

In mijn vorige nieuwsbrief gaf ik aan dat ik opzoek was naar een groter appartement met ruimte voor een werkplaats, dat is gelukt! In ons nieuwe huis, waar Cameron en ik samen gaan wonen  na de bruiloft, heeft WONAAM een eigen ruimte waar de productie plaatsvindt, totdat we een bedrijfsruimte kunnen huren.

We zijn heel blij met de collectie die tot nu toe tot stand is gekomen, hieronder zie je een kleine greep uit onze producten. Al onze producten zijn gemaakt van katoen en kunnen in de machine gewassen worden. Alle home-decor producten kunnen bovendien aan twee kanten gebruikt worden. Zelfs de mandjes zijn binnenstebuiten te keren voor een andere look. We krijgen veel leuke reacties van mensen en de bestellingen van familie en vrienden beginnen langzaam binnen te komen en dat is een enorm bemoedigend na maanden van hard werken aan de collectie.

Oproepje!

Cameron en ik zijn eind november in in Nederland, voor twee weken. We zouden dan graag een paar dagen in een grote stad verblijven voor een mini-vakantie, bij voorkeur in Amsterdam, maar een andere leuke stad vinden we ook leuk. We zijn hiervoor opzoek naar een in die periode leegstaand huisje/appartementje/zolder in of dichtbij het centrum van de stad waar wij kunnen verblijven voor 2-3 nachtjes van 16 tot 19 november óf van 21 tot 24 november. Ken jij of ben jij iemand die in de stad woont en die een extra kamer heeft of die rond die tijd op vakantie is, dan horen we het graag! Delen mag 🙂 Alvast bedankt!

Lees mijn laatste blog
Bekijk mijn beste foto’s