Bouwen aan mensen, nieuwsbrief 4

Hierden, Augustus 2016

Beste vrienden, familie & bekenden,
In november ‘15 hebben wij jullie een derde brief gestuurd met onze plannen wat betreft ‘Bouwen aan mensen’. We willen jullie met deze vierde brief op de hoogte brengen van de stand van zaken tot nu toe en de plannen voor de toekomst.

page-1-image-3Begeleiden van kinderen

De afgelopen tijd mochten 2 kinderen weer regelmatig hier zijn mede dankzij jullie ondersteuning. Ze maken een heftige tijd door en het is heel fijn dat ze hier een plek hebben waar ze zich kunnen uiten over wat hen bezig houdt. Inhoudelijk kan ik daar niet over vertellen, maar weet dat het hen goed doet!

Tijdelijke opvang

We hebben de afgelopen tijd diverse aanvragen gehad om een tienermoeder op te vangen. We willen hierin voorzien met een nieuwe en grotere ruimte. Vanaf april is Aart bezig met een verdieping te bouwen op het voormalige kantoor. Hierbij wat foto’ s om het te zien groeien. Een aannemer is er een paar keer bij geweest en ook de (schoon)kinderen hebben handjes geholpen. Het is de bedoeling dat in oktober de praktijk helemaal naar boven verhuist en de hele benedenverdieping ingezet gaat worden voor opvang. Het zal fijn zijn wanneer dit duidelijk gescheiden is.

We hopen dus binnenkort een volgende brief te sturen waarin alles weer een stapje verder is!

page-2-image-6 page-2-image-5 page-2-image-4

Er zijn financiële middelen nodig om dit werk mogelijk te maken. Wij hebben ons plan ondergebracht bij stichting Support Trust (ANBI), waardoor giften aftrekbaar zijn. Deze christelijke stichting heeft tot doel om praktische initiatieven tot hulpverlening mede mogelijk te maken.

We willen je vragen om biddend te overwegen of je met een maandelijks bedrag dit doel wilt ondersteunen. Met bijvoorbeeld een bedrag van € 10,- of € 20,- of € 50,- per maand komen we samen een heel eind. De giften lopen via stichting Support Trust en blijven anoniem. Ook is het mogelijk om een éénmalige gift te doen voor bijvoorbeeld de verbouwing. Geef dit dan alsjeblieft specifiek aan.

We willen je op de hoogte houden door twee of drie keer per jaar een nieuwsbrief te sturen. Voor vragen of meer informatie, bel ons gerust: Telefoon 0341-427632

De volgende mensen bevelen dit initiatief van harte aan:

  • Duco en Karin Zuiddam, Harderwijk
  • Gert en Willie Huisman, Harderwijk
  • Simon en Yvonne Olivier, Ermelo
  • Meino en Ellen Terwel, Ermelo
  • Wietse de Groot, Jongerenwerker SGJ
  • Robert en Doreen Spier, Leeuwarden