Update Project Nepal

Screenshot 2015-06-25 17.14.00Afgelopen weken zijn er enorme rampen geweest in Nepal, dat zal niemand zijn ontgaan. Tot onze vreugde is de schade bij Mercy Children’s Ministy beperkt gebleven. Iedereen heeft het overleefd, en er zijn geen gewonden gevallen. Wel is het natuurlijk een traumatische ervaring geweest. Ook is het eigen huis van Sher volledig verwoest (zie foto hieronder). Hier woonden ook de ouders van Sher.

Ondanks dat ze zelf getroffen zijn is er veel aandacht voor anderen. Hieronder een foto waar Sher en vrienden onderweg zijn naar een nog zwaarder getroffen gebied om dekens, zaklampen etc. uit te delen.

Screenshot 2015-06-25 17.14.07Elke bemoediging is van harte welkom. Gebed, bemoedigende woorden & financiële steun zijn uiteraard zeer welkom. Voor het herbouwen van het huis is naar schatting vijf duizend dollar nodig. (ca. 4500€). Momenteel is daar €500 van verzameld, dus elke hulp is welkom. Als je specifiek voor de aardbeving wil steunen, maak dan geld over onder vermelding van ‘MCM Aardbeving’.
In alle dramatiek gaat het gewone leven ook door. De school is momenteel niet open, maar op het moment dat de school open gaat is het van groot belang dat de kinderen gelijk naar school kunnen. Dit is een extra goed moment om hen een steun in de rug te geven door bij te dragen aan het schoolgeld.
Dank voor jullie betrokkenheid & support.

Screenshot 2015-06-25 17.14.16