Kort nieuws Corrie Ockhuysen

Stefania is geopereerd aan o benen, hopelijk worden het nu I benen…

Queridos amigos en família, zoals beloofd  wat vaker een nieuwsflits over ons werk.

“Want bergen mogen wijken en heuvelen wankelen, maar mijn goedertierenheid zal van u niet wijken, en mijn vredesverbond zal niet wankelen, zegt uw Ontfermer, de Here”

Dit las ik vanochtend in Jesaja 54, een bemoediging in roerige tijden als deze.  Er gebeurt weer van alles en nog wat. Met de kinderen gaat het gelukkig goed, ze zijn allemaal gezond, en Stefania is happy als altijd, ook al zit ze met twee benen in het gips. Met het broertje en zusje, waar ik de vorige keer over schreef, gaat het ook heel goed. Beto is net met Aidsremmers begonen.  Sarifa’s  tweede Aidstest was gelukkig weer negatief, nu volgt er nog één. (dit vanwege het sexuele misbruik)

“ER IS ALTIJD GENOEG”

Wie Iris Ministries kent en Rolland en Heidi Baker, heeft deze uitspraak waarschijnlijk al vaak gehoord. Voor mij is het een uitdaging om hier aan vast te houden, en we zien gelukkig ook veel van Gods voorziening. De  financien houden me dichtbij God en erg afhankelijk van Hem. We leven voor 100 % van giften en sponsorplan voor onze kinderen. Soms denken mensen dat de overheid ons helpt, maar die zien liever dat we onze belasting op tijd betalen ☺.

VROUWENCONFERENTIE

Deze maand hebben we een vrouwenconferentie gehad. Het was erg leuk om zoveel vrouwen op ons terrein te hebben, te zien hoe er maaltijden voor zoveel mensen werden bereid, en dat alle (nieuwe) stoelen in de kerk bezet waren. De vrouw van Pastor José, mae Linda leidde de diensten, en er werd met vuur gebeden.

SWAZILAND

Mijn broer Gijs is geweest. Eerst hebben we leuke uitjes voor de kids georganiseerd. Daarna 5 dagen naar Swaziland geweest. Heerlijk, en wat een mooi land, We verbleven o.a. in een wildpark waar je oog in oog (neus) stond met neushoorns, over stille bergweggetjes gereden en nog veel meer.

En nu zien we, Heleninha en ik, uit naar 28 juni, dan komen we aan in Nederland. We verblijven de meeste tijd in het huis van Peter en Ankie Boersma, in Zuid Oost. We hopen veel van jullie dan te zien!

GEBEDSPUNTEN

  • We hebben 4 jongens die meer spijbelen dan ons lief is. Vasco is de “leider” van de 4, en met name hij heeft veel gebed nodig, maar ook de schoolsituatie waar de kinderen niet altijd met respect worden bahandeld.
  • Financien
  • Eenheid en goede sfeer in het team. We hebben een beetje een moeilijke situatie met een groepsleidster, die niet accepteert dat stelen gevolgen heeft…..

Hartelijke groeten en misschien tot ziens in Nederland!

Corrie en Heleninha