‘Ladies only’ ontmoeting voor teruggekeerde zendelingen en ontwikkelingswerkers

Heb jij ook ooit je vertrouwde leven ergens in Nederland achter gelaten om uitgezonden te worden en ben je nu weer terug in Nederland?

Wil je graag vrouwen ontmoeten die – net als jij – moedig en vol overgave de grootste uitdagingen aangingen en alles opgaven? Die – net als jij – hun grenzen verlegden? Die – net als jij – God hebben gediend. Mensen hebben gediend. Die hun rol hebben gespeeld in een avontuur met eeuwigheidswaarde? Wil je graag vrouwen ontmoeten die – net als jij – ondervinden dat het behoorlijk lastig kan zijn om weer nieuwe invulling te geven aan je leven, eenmaal terug in Nederland? Die het gevoel herkennen dat je nergens meer echt past?

Kom dan naar onze ‘Ladies only’ ontmoeting waarin fellowship, bemoediging en herkenning centraal zullen staan en verwarm je hart!

Zaterdag 28 juni 2014 vindt de eerste Ladies only ontmoeting plaats! Susan van der Schulp en Ina Kerkdijk van IntoMission verwelkomen je graag op boerderij ‘Op den Hoek’ in het buitengebied van Putten. Naast veel tijd voor ontmoeting, thee, koffie en lekkers staat er een creatieve activiteit op het programma en zullen we een potluck-lunch met buitenlands smaakje hebben.

Wanneer: 28 juni 2014 van 11:00-15:00 uur
Waar: boerderij ‘Op den Hoek’, Schremmersteeg 14 in Putten. Zie voor routebeschrijving www.opdenhoek.nl

Kosten: waardebepaling achteraf. Na afloop mag je zelf bedenken hoeveel je wilt geven voor deze Ladies only ontmoeting, om de kosten te dekken. Op deze manier is het ook mogelijk voor mensen die van giften leven en een beperkt budget hebben om mee te doen aan deze ontmoetingsactiviteiten.

Wil jij mee doen geef je dan hier op.