Nieuwsbrief Madagascar

Termijn 1 van de bijbelschool is achter de rug. We hebben dit termijn afgesloten met een intensieve cursus waar er werd gesproken over je verleden, hoe je bent opgegroeid, wat daar verkeerd is gegaan en wat eigenlijk de bedoeling van God is geweest in deze periode. We hebben het allebei als een bijzondere week ervaren. Paul is weer een aantal dagen in Humansdorp geweest om te bouwen aan de bootjes.
Elisabeth is bezig geweest met het voedselprogramma voor de school. Daarnaast zijn er een hoop meetings geweest en is er veel besproken voor de school van volgend jaar. Schoolgeld, materiaal, huisvesting, curriculum en benodigdheden. Maar ook is er een hoop besproken voor Madagaskar. We willen graag als Ocean Masters team Madagaskar bereiken. Langs de 1200 kilometer lange westkust zijn geen goede wegen, de dorpjes moeten worden bereikt per boot. In juni/juli willen we graag onze eerste zendingsreis doen als team. Helpt u mee om dit mogelijk te maken? Tickets zijn 1200 euro per persoon. Verder zullen we in Jeffrey’s Bay ook sponsoracties doen.
We hebben net een paar dagen vakantie achter de rug, We zijn in een huisje in Cape St. Francis geweest. We weten nog steeds niet wie ons hier mee heeft gezegend maar we zijn enorm dankbaar. Ook zijn we bezig geweest voor h2o Xplorer. Meer informatie kunt u zien op www.h2oxplorer.com 

Met ons gaat alles goed, we zien er naar uit wat er in het tweede termijn gaat gebeuren.
Groeten, Paul & Elisabeth van ‘t Hoff.