A Night in her Shoes

Eenjarig jubileum Home of Change Nederland
Hoe is het om op dertienjarige leeftijd door je ouders verkocht te worden en na drie jaar gered te worden en weer naar school te kunnen? Wat betekent het om op zevenjarige leeftijd door hulpverleners bevrijd te worden uit een kamertje van twee bij drie meter waar je dag in dag uit twintig klanten per dag ontving die je misbruikten, verkrachtten en uitbuitten?

Beleef het tijdens A Night in Her Shoes!

Het doel van de avond is om bewustwording met betrekking tot kinderhandel ten behoeve van de seksindustrie te vergroten en mensen de mogelijkheid te bieden om deel te worden van ons werk.

Er zal een live band spelen (At The Snow) in een cafésetting waar drankjes en heerlijke internationale hapjes te verkrijgen zijn. Daarbij zullen verschillende kunstenaars hun kijk op kinderhandel en vrijheid vormgeven door middel van fotografie, schilderkunst, dans, muziek, poëzie en meer. Een groot aantal van de werken wordt verkocht door middel van een stille veiling, waarvan de opbrengst naar Home of Change en de Safe Homes die we ondersteunen zal gaan.

Laat je deze avond verrassen en vier samen met ons vrijheid!

Voor meer info en gratis reservering ga naar de website van Home of Change en maak kans op een weekendje Texel (inclusief boottocht), een fotoshoot en andere leuke prijzen!
Uiteraard ben je ook zonder reservering welkom, maar dan mis je sowieso de boot ;-).

Gezien de omstandigheid waarin deze kinderen leven, is het verstandig om even te bedenken of deze avond geschikt is voor uw kinderen. Adviesleeftijd: 12 jaar en ouder.